KOCAELİ / İZMİT - Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Fen ve Teknoloji Labaratuarımız öğrenci kullanımına hazır..

Haz

Her ne kadar öğrencilerimizi İstanbul Ayasofya ve Sultan Ahmet Camilerine götüremesek de vakit namazlarında okul mescidinde ve her cuma Fatih camisine refakatimizde namaza götürerek öğrencilerimizin geçmişi ihya geleceği inşa etme yolunda bilinçli şuurlu bireyler olmalarını amaçlıyoruz.

Haz

Okulumuzun giriş merdivenine öğrencilerimizin her daim dikkatini çekmesi ve kitap okumayı  alışkanlık kaline getirebilmek için farkındalık oluşturma adına duvara saat ve etrafında günümüz şair-yazarların hayatı ve eserlerinin tanıtımı yapıldı.

Nis

40 KAVRAM etkinlikleri kapsamında ''HOŞGORÜ DOĞRULUK DÜRÜSTLÜK'' konuları ilan panoları, koridor, akıllı tahta ve sınıflarda Meslekî Uygulama Esasları çerçevesinde, öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini arttıracak çalışmalar yapıldı.

Mrt

Tartışarak Anlaşıyoruz etkinliği kapsamında farlılıklarımız zenginliğimizdir, fıtratın doğal bir sonucudur ilkesinden haraketle okulumuz 6 ve 7. sınıflarında 100 Temel eserde yer alan Arif Nihat ASYA'danseçme şiirler bağlamında 6. sınıflarda Bayrak, 7. sınıflardaFetih Marşı adlı şiirler okundu. Okunan şiirler yorumlanarak uzlaştırıcı yönleri tartışıldı. Bu şiirlerde milli ve dini değerleri ön planda tutmak, önemini vurgulamak ve daha bilinçli öğrenciler yetiştirmek hedeflendi.